2012-05-04 06:18:59• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - talán pofont kap a sorstól, de ne féljen

Napi horoszkóp május 4.-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Be kell ismernie a mondás igazságát: a kevesebb több. Az utóbbi időben hajlamos túlhajszolni magát, pedig ettől önnek nem lesz jobb a helyzete. Törődjön csak a maga dolgával, azzal többre megy!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Meg kell tanulnia, hogy kinek szabad panaszkodnia, és kinek nem. Talán olyasvalakit is beavatott sérelmeibe, aki inkább ártalmára van, mintsem segítségére. Úgy látszik, emberismeretből még mindig van mit tanulnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mostanában megint sokat utazik, szinte azt sem tudja, hogy hol áll a feje. A munkájában is kezd elszaladni önnel a ló. Sokat vállal, és sokat is követelnek, ami lehetetlen helyzetekbe sodorja. Lassítson!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön nagyon szépen el tudja tervezni az életét, sok álmodó ideája van. De a megvalósítással már hadilábon állhat. Talán, ha lenne ideje is foglalkozni vele. De amíg csak mások malmára hajtja a vizet, aligha…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mélység, a tisztánlátás érdekli, olyannyira, hogy hajlandó még mindeddig tabunak számító témákkal is szembenézni. A hallottak talán sokkolóan hatnak, de segítenek megtalálni a mélyebb értelmeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön igazán rendszerető ember, néha azonban a pedantéria túlzásokba hajszolhatja. Hogy hol a határ, azt persze néha nagyon nehéz meghatározni. Ha önnek nem megy, beszélje meg a kedvesével! Kívülről tisztábban látni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A tavasznak már lassan vége, és önön még mindig a tavaszi fáradtság vesz erőt. Lehet, hogy ennek mélyebb okai is vannak, nem csak a vitaminhiány. Talán nem ártana egy alapos kivizsgálás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy látszik, véget kell érjen az álmodozások kora. Az elmúlt évek lazítása nem volt hiába való, de most végre össze kell kapnia magát. Sok mindent máshogy kell tennie, mint eddig. Nincs kitaposott út.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hihetetlen energiákkal rendelkezik, szinte ég a keze alatt a munka. Az otthonában éppúgy, mint a munkahelyén. A baj csak az, hogy míg az utóbbi helyen igen, a saját családjában alig értékelik, amit tesz. Juttassa eszükbe!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sikerült némileg átgondolnia a dolgait, múltat, jövőt illető terveit. Valamiről, vagy valakiről azonban végképp le kell mondania. Ne bánja: az önben támadt űr egyben lehetőség is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Talán pofont kap a sorstól, de ne féljen: ön az a fajta, akiben minden erő, még az ellenséges is növekedni tud. Amit most átvészel, az megerősíti. Csak meg ne keményítse is egyúttal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán úgy érzi, túl sok veszteség érte az elmúlt időszakban, vagy, hogy ön hozott mindig nagyobb áldozatokat a kedvesével szemben. A mérleg csak akkor igazságos, ha nem részrehajló. Gondolja át újra, mielőtt adok-kapok vitába kezd!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: